Nog warmer wordt moeilijk!

Het zal niemand ontgaan zijn dat De Warmste Week van start gegaan is. Vrijwilligers, media en tal van organisaties zetten zich in om zoveel mogelijk middelen in te zamelen voor tal van goede doelen. Ook vanuit Doccle willen we de temperatuur omhoog krijgen en daarom besloten we om Mobile School een duwtje in de rug te geven!

Mobile School is een Belgische organisatie die zich inzet voor straatkinderen van over de hele wereld. Onder het motto “als het kind niet naar school kan, dan moet de school maar naar het kind komen” ontwikkelden ze mobiele schoolkarretjes om van daaruit de opleidingen ter plaatse te verzorgen. Momenteel rijden er zo’n 44 mobiele scholen rond in 24 landen, verspreid over vier continenten: Latijns-Amerika, Azië, Afrika en Europa.

Samen met jou willen we Mobile School een handje helpen. Hoe we dat doen? Eerder deze maand lanceerden we Scan & Pay, onze eenvoudige, mobiele betaaloplossing. In Metro vind je deze week een overschrijvingsformulier dat al volledig voor jou ingevuld is. Wanneer je dit met Scan & Pay verwerkt, dan schenk je één euro aan Mobile School. Voor elke euro die zo geschonken wordt, passen wij er zelf nog eentje bij!

Loop je al warm om deel te nemen? Download de Doccle-app en ga een Metro halen in het dichtstbijzijnde station. Daarin vind je alle nodige informatie over deze actie en natuurlijk ook het overschrijvingsformulier! Kunnen we op jouw steun rekenen?