Veiligheid & Privacy

Doccle waakt over je privacy en documenten

Het volledige Doccle-platform werd ontworpen met maximale veiligheid in het achterhoofd.

Geen valse afzenders meer

Met Doccle krijgen oplichters geen kans. Via Doccle verstuurde documenten komen gegarandeerd van de juiste afzender. Je kunt ze dus vertrouwen, ook als je online betaalt via Doccle. En ook van spam- en phishingmails heb je geen last binnen onze app en website.

Europese privacywetten

We zijn er best wel trots op: Doccle is een Belgische bedrijf dat zich volledig schikt naar de GDPR, de nieuwe Europese privacywet. We garanderen dat we alle gegevens conform deze wet behandelen én veilig bewaren.

We staan voor je klaar

Heb je vragen over Doccle? Vraag het aan onze chatbot Doccy of contacteer ons helpcenter voor ondersteuning.

Icoon create account lichtrood

Alleen jij hebt toegang

Zelfs een sterk wachtwoord volstaat soms niet. Voeg daarom een extra beveiligingslaag toe: gebruik itsme®  voor toegang tot Doccle, of activeer de vingerafdruk- en gezichtsherkenning in de Doccle-app zodat alleen jij toegang krijgt tot je documenten. Bovendien worden alle data versleuteld opgeslagen op servers binnen Europa.

Hoor het ook eens van een ander

Sinds ik uit huis ben gegaan, doe ik zelf mijn administratie. Gelukkig heb ik Doccle ontdekt doordat ik mijn eerste loonbrief kreeg op Doccle. Ondertussen heb ik mijn andere leveranciers toegevoegd via de app, heel makkelijk. Nu krijg ik alles via Doccle.

Femke D.

Ik vind het een heel geruststellende gedachte dat al mijn documenten veilig bewaard blijven bij Doccle. En dat ik altijd en overal toegang heb. Zelfs als ik van telefoon verander, kan ik nog inloggen met mijn gebruikersnaam en wachtwoord.

Martine W.

Ik gebruik Doccle nu al een paar jaar via mijn computer. Ik heb alle bedrijven gekoppeld waar ik klant ben. Het is vooral handig voor de ziekenhuisfacturen van UZ Leuven. Nadat ik ze betaald heb, blijven ze automatisch bewaard in mijn archief.

Jeannine D.K.
Al sinds 2014 gebruik ik Doccle met een gerust gevoel. De documenten zijn van een betrouwbare afzender. Daarom heb ik geen schrik voor phishing. Als mantelzorger laat ik ook de documenten van mijn moeder in mijn account toekomen. Zo kan ik gemakkelijk de administratie voor ons allebei regelen.
Wim B.

We hebben geen computer meer nodig thuis. Onze online administratie regelen we gewoon met de app van Doccle. Zo zijn mijn facturen altijd op tijd betaald en mis ik geen belangrijke brieven meer.

Karin V.

Doccle, dat is…

Belgisch bedrijf waar privacy en veiligheid primeren
Volledige versleuteling van alle gegevens zodat ze onleesbaar zijn voor derden
Naleven van de Europese privacywetgeving
Zekerheid over wie de afzender is
Altijd beschermd zijn tegen spam, phishing en andere fraude
Een extra beveiligingslaag via itsme® of vingerafdrukherkenning

Start vandaag nog met Doccle. Volledig gratis.