Document verzenden

Documenten verzenden

Of het nu gaat om klanten, medewerkers, leveranciers of partners: breng verzonden documenten vlot onder hun aandacht.

Verstuur efficiënt via elk kanaal

Laat ontvangers de keuze via welk kanaal ze uw documenten het liefst verwerken. Doccle biedt ondersteuning voor diverse digitale kanalen voor documentbezorging en zelfs voor papieren aflevering indien nodig.

Nooit meer vergeten

Zodra een document verstuurd wordt, krijgt de ontvanger een notificatie. Idem als de vervaldatum van een factuur nadert. Bovendien blijven documenten dankzij het digitale archief altijd en overal raadpleegbaar voor de ontvanger.

Koppeling met portalen

Heeft u al een eigen klantenportaal? Geen probleem, want ook daarmee kan Doccle integreren voor het zichtbaar maken van digitale documenten via deze omgeving.

Icoon automatisch documenten delen in het blauw

Geef fraudeurs geen kans

Ontvangers willen zekerheid over de identiteit van de afzender. Documenten komen daarom terecht in de Doccle-app waar geen spam, reclame of fraude-pogingen kunnen toekomen. Zo vermindert het risico op reputatieschade of financiële risico’s.

Hoor het ook eens van een ander

EcoWerf gaat nog een stapje verder en geeft nu ook haar eigen medewerkers het voordeel om de loonbrief digitaal via Doccle te ontvangen. Daarmee geven we zelf het goede voorbeeld en streven we zoveel mogelijk naar een paperless bedrijf.

Machteld Vanden Bosch, Ecowerf

Het is absoluut een kostenbesparing. De handeling van loondocumenten valt weg. Ze hoeven niet meer geprint, verstuurd of uitgedeeld te worden. De medewerkers vinden al hun documenten gemakkelijk terug in het overzichtelijk archief. Het is bovendien volkomen veilig.

Steven Laurent, Acerta

Ik kan Doccle alleen maar aanraden. De verdeling van loondocumenten verloopt sneller, veiliger en makkelijker. Administratieve vereenvoudiging is altijd een voordeel, voor zowel de hr-afdeling als voor de medewerkers die nu een overzichtelijk digitaal archief ter beschikking hebben met al hun documenten.

Rigo De Moor, Waterlink

Doccle is een mooie aanvulling op ons online kantoor, wat ervoor zorgt dat de klanten alles van A tot Z digitaal kunnen afhandelen.

Geert Van Den Eeckhout, NZVL

Dankzij Doccle kunnen klanten snel en correct betalen. Naast het ecologische aspect dat wij als milieubedrijf nastreven, is Doccle trouwens een kosten- en werkbesparing voor Ecowerf. Wij moeten niet meer op zoek naar mensen die verkeerde of geen OGM’s gebruikt hebben bij hun betaling.

Wouter Ruelens, Ecowerf

Doccle sluit naadloos aan bij ons sociaal secretariaat en je bespaart kosten door het wegvallen van het printen en versturen van loondocumenten. Werknemers hebben nu een veilig online archief waar ze over een lange termijn toegang hebben tot al hun HR-gerelateerde documenten.

Leo Denissen, UZ Leuven

Documentverzending via Doccle, dat is…

Verzenden via meerdere kanalen
Digitaal of papier
Verstuurde documenten komen terecht in een archief
Integratie met uw bestaande klantenportaal
Voldoen aan wettelijke verplichtingen
Bereik iedereen, met of zonder Doccle-account
Betrouwbaar platform met een hoge beschikbaarheid
Notificatie bij elk nieuw document

Start vandaag nog met documenten verzenden via Doccle