09/11/2023

Betaal jouw facturen wanneer het jou het beste uitkomt

Bij Doccle zijn we voortdurend bezig met het verbeteren van ons product en jouw gebruikerservaring. We zijn dan ook blij om onze nieuwste functionaliteit aan te kondigen, waarmee je betalingen kunt plannen met een memodatum. Dit betekent dat je niet langer gebonden bent aan onmiddellijke betalingen, maar de volledige controle hebt over wanneer je jouw facturen betaalt. 

Waarom deze functionaliteit?

Het beheren van je administratie kan soms een uitdaging zijn. Met de memodatum optie kan je jouw facturen betalen op een moment dat het voor jou goed uitkomt. Geen gehaaste betalingen meer, geen zorgen over te late betalingen en geen onnodige uitgaven. 

Hoe werkt het?

Log in

Log in op je Doccle-account via onze website of mobiele app. 

Kies een factuur

Selecteer de factuur die je wenst te betalen en klik op betalen.

Kies een datum

Kies de gewenste betaalmethode

 

Kies een betaalmethode

Tenslotte kan je een toekomstige datum selecteren waarop je wilt dat de betaling wordt uitgevoerd. Dit kan een paar dagen in de toekomst zijn of zelfs enkele weken.

Wat zijn de voordelen?

  • Flexibiliteit: Plan je betalingen op basis van jouw situatie en wanneer het jou uitkomt.
  • Geen laattijdige betalingen: Voorkom boetes en vertragingen door de betaling op tijd te plannen.
  • Geen onnodige uitgaven: Betaal nooit te vroeg en behoud de controle over je bankrekening.
  • Minder stress: Elimineer de stress van last-minute betalingen.

Veiligheid boven alles

Bij Doccle begrijpen we dat veiligheid van het grootste belang is als het gaat om financiële transacties. Daarom ben je bij ons in veilige handen. Onze geavanceerde beveiligingsmaatregelen zorgen ervoor dat jouw financiële gegevens te allen tijde beschermd zijn. Je kunt erop vertrouwen dat je gegevens niet in verkeerde handen vallen en dat al je transacties veilig en beveiligd worden verwerkt.

Probeer het vandaag nog

Probeer onze nieuwe ‘betalen met memodatum’ functionaliteit vandaag nog en ontdek hoe gemakkelijk het is om betalingen te plannen wanneer het jou uitkomt.