Digitaal ondertekenen

Ondertekenen van documenten

Het wettelijk ondertekenen van documenten wordt eenvoudiger en goedkoper dankzij elektronische handtekeningen en een digitale workflow. Zo kan u een document digitaal ondertekenen, Doccle ondersteunt de bekendste ondertekenmethodes: van een eenvoudige digitale handtekening tot een gekwalificeerde elektronische handtekening via eID of Itsme. Zo maken we elektronisch of digitaal ondertekenen efficiënt en eenvoudig.

Kostenbesparend

Bespaar tijd en elimineer het risico op beschadigde of verloren documenten en handtekeningen door gebruik te maken van elektronische handtekeningen. En dit via alle mogelijke kanalen: e-mail, uw eigen portaal, of via de Doccle-app.

Opvolging en flow

Meerdere handtekeningen nodig? Zet een workflow op, bepaal zelf de volgorde van ondertekenen en krijg dagelijks een overzicht van wie wat ondertekend heeft. Doccle ondersteunt ook het in bulk ondertekenen van contracten voor bv. bedrijfsleiders.

De beste ervaring

Doccle ondersteunt de bekendste ondertekenmethodes: van een eenvoudige digitale of online handtekening tot een gekwalificeerde elektronische handtekening via eID of Itsme. Een Doccle-account is handig, maar niet verplicht voor de ontvangers.

Icoon connecteren met partners in het rood

Rechtsgeldig en conform

Een elektronische of digitale handtekening is even rechtsgeldig als een handtekening op papier. Alle partijen ontvangen onmiddellijk een getekende versie van het document. En laat u toe om op een eenvoudige manier online documenten te ondertekenen.

Hoor het ook eens van een ander

Doccle is een mooie aanvulling op ons online kantoor, wat ervoor zorgt dat de klanten alles van A tot Z digitaal kunnen afhandelen.

Geert Van Den Eeckhout, NZVL

Doccle sluit naadloos aan bij ons sociaal secretariaat en je bespaart kosten door het wegvallen van het printen en versturen van loondocumenten. Werknemers hebben nu een veilig online archief waar ze over een lange termijn toegang hebben tot al hun HR-gerelateerde documenten.

Leo Denissen, UZ Leuven

EcoWerf gaat nog een stapje verder en geeft nu ook haar eigen medewerkers het voordeel om de loonbrief digitaal via Doccle te ontvangen. Daarmee geven we zelf het goede voorbeeld en streven we zoveel mogelijk naar een paperless bedrijf.

Machteld Vanden Bosch, Ecowerf

Ik kan Doccle alleen maar aanraden. De verdeling van loondocumenten verloopt sneller, veiliger en makkelijker. Administratieve vereenvoudiging is altijd een voordeel, voor zowel de hr-afdeling als voor de medewerkers die nu een overzichtelijk digitaal archief ter beschikking hebben met al hun documenten.

Rigo De Moor, Waterlink

Het is absoluut een kostenbesparing. De handeling van loondocumenten valt weg. Ze hoeven niet meer geprint, verstuurd of uitgedeeld te worden. De medewerkers vinden al hun documenten gemakkelijk terug in het overzichtelijk archief. Het is bovendien volkomen veilig.

Steven Laurent, Acerta

Dankzij Doccle kunnen klanten snel en correct betalen. Naast het ecologische aspect dat wij als milieubedrijf nastreven, is Doccle trouwens een kosten- en werkbesparing voor Ecowerf. Wij moeten niet meer op zoek naar mensen die verkeerde of geen OGM’s gebruikt hebben bij hun betaling.

Wouter Ruelens, Ecowerf

Laten ondertekenen via Doccle, dat is…

Ondertekenen in bulk
100% digitale workflow
Rechtsgeldige handtekeningen
Dagelijkse statusrapportering
eIDAS-certificatie
Ondertekende documenten blijven beschikbaar voor verzender én ontvanger
Contextuele links toevoegen aan documenten
Een betrouwbaar platform met een hoge beschikbaarheid

Start vandaag nog met ondertekenen via Doccle