Archivering

Archivering

Veilig en wettelijk archiveren doet u via Doccle. Documenten blijven toegankelijk voor uw klant of werknemer.   

Digitaal archief: Alles op één plaats

Maak documenten gemakkelijk raadpleegbaar en deelbaar op de veiligste manier. Ontvangers hebben altijd toegang tot hun documenten, ook als ze nog niet op Doccle zitten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het digitaal archiveren van facturen.

Een wettelijk conform archief

Doccle waarborgt de integriteit en authenticiteit van al uw documenten. Documenten worden steeds versleuteld bewaard, en dit in lijn met alle wettelijke archiveringstermijnen.

Geen verlies meer

Met een centraal, digitaal archief, of elektronisch archief, is de kans op verlies of beschadiging van documenten zo goed als onbestaande.

Veilig en betrouwbaar

De Doccle-systemen zijn schaalbaar en redundant. Daardoor hebben ze een extreem hoge beschikbaarheid voor de gebruikers. Bovendien is Doccle ISO 27001 en ISO 9001 gecertificeerd.

Hoor het ook eens van een ander

Doccle is een mooie aanvulling op ons online kantoor, wat ervoor zorgt dat de klanten alles van A tot Z digitaal kunnen afhandelen.

Geert Van Den Eeckhout, NZVL

Doccle sluit naadloos aan bij ons sociaal secretariaat en je bespaart kosten door het wegvallen van het printen en versturen van loondocumenten. Werknemers hebben nu een veilig online archief waar ze over een lange termijn toegang hebben tot al hun HR-gerelateerde documenten.

Leo Denissen, UZ Leuven

EcoWerf gaat nog een stapje verder en geeft nu ook haar eigen medewerkers het voordeel om de loonbrief digitaal via Doccle te ontvangen. Daarmee geven we zelf het goede voorbeeld en streven we zoveel mogelijk naar een paperless bedrijf.

Machteld Vanden Bosch, Ecowerf

Ik kan Doccle alleen maar aanraden. De verdeling van loondocumenten verloopt sneller, veiliger en makkelijker. Administratieve vereenvoudiging is altijd een voordeel, voor zowel de hr-afdeling als voor de medewerkers die nu een overzichtelijk digitaal archief ter beschikking hebben met al hun documenten.

Rigo De Moor, Waterlink

Het is absoluut een kostenbesparing. De handeling van loondocumenten valt weg. Ze hoeven niet meer geprint, verstuurd of uitgedeeld te worden. De medewerkers vinden al hun documenten gemakkelijk terug in het overzichtelijk archief. Het is bovendien volkomen veilig.

Steven Laurent, Acerta

Dankzij Doccle kunnen klanten snel en correct betalen. Naast het ecologische aspect dat wij als milieubedrijf nastreven, is Doccle trouwens een kosten- en werkbesparing voor Ecowerf. Wij moeten niet meer op zoek naar mensen die verkeerde of geen OGM’s gebruikt hebben bij hun betaling.

Wouter Ruelens, Ecowerf

Archiveren via Doccle, dat is…

Eenvoudig raadpleegbaar archief
Veilige opslag in digitale kluis
Versleutelde documenten
In lijn met wettelijke archiveringstermijn
Steeds toegankelijk voor zender en ontvanger
99,99% gemiddelde beschikbaarheid van het platform
Opslag binnen Europa volgens de GDPR
Plug-in voor bestaande klantenportalen
Betalen per opgeladen document

Start vandaag nog met archiveren via Doccle