Administratie assistent

De assistent die alle paperassen in een handomdraai voor je regelt

Met de vele handige functies van Doccle breng je orde in de chaos, zodat je nooit meer een document verliest of een betaling mist.

Eén plek voor al je papierwerk

Het maakt niet meer uit wanneer of hoe een document binnenkomt. Met Doccle bewaar je al je documenten op één plek. Zo kan je er altijd en van overal aan om je administratie te beheren en op te volgen.

Nooit meer een vergeten factuur

Doccle weet wanneer een factuur betaald moet zijn. Komt de vervaldatum dichterbij, dan herinnert de assistent je hieraan. Ook de betaling zelf regel je gewoon vanuit Doccle via Payconiq, QR-code, Bancontact, enz.

Georganiseerd archief

Niet noodzakelijk maar wel o zo handig: voeg categorieën toe aan je documenten om zo je eigen structuur aan te brengen in het Doccle-archief.

Icoon documenten ondertekenen in het donkergeel

Digitaal handtekenen

Moet je een document ondertekenen of ontvang je een aangetekende zending? Ook dan staat Doccle je bij door je te laten ondertekenen via onder andere eID of itsme®. En dit alles volledig rechtsgeldig en met automatische bewaring in het Doccle-archief.

Hoor het ook eens van een ander

Sinds ik uit huis ben gegaan, doe ik zelf mijn administratie. Gelukkig heb ik Doccle ontdekt doordat ik mijn eerste loonbrief kreeg op Doccle. Ondertussen heb ik mijn andere leveranciers toegevoegd via de app, heel makkelijk. Nu krijg ik alles via Doccle.

Femke D.
Al sinds 2014 gebruik ik Doccle met een gerust gevoel. De documenten zijn van een betrouwbare afzender. Daarom heb ik geen schrik voor phishing. Als mantelzorger laat ik ook de documenten van mijn moeder in mijn account toekomen. Zo kan ik gemakkelijk de administratie voor ons allebei regelen.
Wim B.

We hebben geen computer meer nodig thuis. Onze online administratie regelen we gewoon met de app van Doccle. Zo zijn mijn facturen altijd op tijd betaald en mis ik geen belangrijke brieven meer.

Karin V.

Ik gebruik Doccle nu al een paar jaar via mijn computer. Ik heb alle bedrijven gekoppeld waar ik klant ben. Het is vooral handig voor de ziekenhuisfacturen van UZ Leuven. Nadat ik ze betaald heb, blijven ze automatisch bewaard in mijn archief.

Jeannine D.K.

Ik vind het een heel geruststellende gedachte dat al mijn documenten veilig bewaard blijven bij Doccle. En dat ik altijd en overal toegang heb. Zelfs als ik van telefoon verander, kan ik nog inloggen met mijn gebruikersnaam en wachtwoord.

Martine W.

De slimme assistent van Doccle, dat is…

Automatisch een betaalherinnering krijgen
Snel betalen via QR, Payconiq, enz.
Documenten delen met anderen, b.v. je makelaar en notaris
Rechtsgeldig ondertekenen via eID en itsme®
Geen abonnement. Doccle is gratis.
Documenten makkelijk terugvinden.
Documenten delen met anderen, bv. je boekhouder

Start vandaag nog met Doccle. Volledig gratis.