Digitale kluis

De veiligste plek voor al je documenten

Zeg vaarwel tegen papierwerk. Bewaar al je facturen, contracten en andere documenten eenvoudig en veilig in Doccle in jouw persoonlijke, digitale kluis. Zo hou jij altijd het overzicht én raak je nooit meer een document kwijt via jouw elektronisch archief.

Van de mutualiteit tot de watermaatschappij

Steeds meer documenten krijg je digitaal binnen. Doccle verwerkt inkomende documenten van meer dan 150 bedrijven en overheden en centraliseert deze in je persoonlijke, sterk beveiligde digitale archiefkast.

Veilig bewaren en vlot terugvinden

Nooit meer tijd verspillen met het zoeken naar verloren papieren. Elk document dat je ooit ontvangen hebt via Doccle blijft automatisch online bewaard in jouw digitale kluis. En met de handige zoekfunctie haal je elk document in een handomdraai weer naar boven.

Eenvoudig delen en toevoegen

Documenten in Doccle deel je eenvoudig met anderen, zoals je partner, familie, boekhouder, notaris of makelaar. Ook eigen of reeds bestaande documenten, op papier of digitaal, kan je eenvoudig opladen naar Doccle.

Icoon kluis archief

Geen abonnement

Je Doccle-archief is altijd gemakkelijk te raadplegen en te beheren via eender welke pc, tablet of smartphone. Bovendien betaal je geen abonnement: Doccle is volledig gratis, en zal dat altijd blijven.

Hoor het ook eens van een ander.

We hebben geen computer meer nodig thuis. Onze online administratie regelen we gewoon met de app van Doccle. Zo zijn mijn facturen altijd op tijd betaald en mis ik geen belangrijke brieven meer.

Karin V.

Sinds ik uit huis ben gegaan, doe ik zelf mijn administratie. Gelukkig heb ik Doccle ontdekt doordat ik mijn eerste loonbrief kreeg op Doccle. Ondertussen heb ik mijn andere leveranciers toegevoegd via de app, heel makkelijk. Nu krijg ik alles via Doccle.

Femke D.

Ik gebruik Doccle nu al een paar jaar via mijn computer. Ik heb alle bedrijven gekoppeld waar ik klant ben. Het is vooral handig voor de ziekenhuisfacturen van UZ Leuven. Nadat ik ze betaald heb, blijven ze automatisch bewaard in mijn archief.

Jeannine D.K.

Ik vind het een heel geruststellende gedachte dat al mijn documenten veilig bewaard blijven bij Doccle. En dat ik altijd en overal toegang heb. Zelfs als ik van telefoon verander, kan ik nog inloggen met mijn gebruikersnaam en wachtwoord.

Martine W.
Al sinds 2014 gebruik ik Doccle met een gerust gevoel. De documenten zijn van een betrouwbare afzender. Daarom heb ik geen schrik voor phishing. Als mantelzorger laat ik ook de documenten van mijn moeder in mijn account toekomen. Zo kan ik gemakkelijk de administratie voor ons allebei regelen.
Wim B.

Documenten centraliseren in Doccle, dat is…

Een veilige digitale bewaarplaats voor jouw documenten
Zelf bepalen met welke bedrijven je verbindt
Eigen documenten toevoegen aan het Doccle-archief
Suggesties krijgen voor bedrijven
Gratis documentarchief zonder abonnement
Toegankelijk vanaf pc, tablet of smartphone

Start vandaag nog met Doccle. Volledig gratis.