Aangetekende zendingen

Aangetekende brief of zending versturen

Doccle garandeert u het meest efficiënte systeem om aangetekende brieven of zendingen te versturen in België. Een aangetekend schrijven met zekerheid dat uw documenten (brieven, facturen, …) veilig en tijdig bij de ontvanger aankomen.

Volledig rechtsgeldig dankzij de eIDAS-certificatie. En wij bezorgen u meteen een duidelijk beeld van de kostprijs van die aangetekende zendingen.

 

Geen rompslomp meer

Iemand fysiek naar het postkantoor sturen is niet meer nodig bij een digitale, aangetekende zending. Wordt de zending niet digitaal opgehaald, dan stuurt Doccle deze alsnog op papier. Bovendien bewaart Doccle automatisch en voor elke zending een bewijsstuk in een archief.

Door een online aangetekende brief of zending te versturen, bespaart u geld en tijd. Het verloopt trouwens erg eenvoudig en 100% betrouwbaar.

Snelle implementatie

Doccle verlaagt de drempel om te starten met het versturen van digitale aangetekende zendingen: begin met een toegankelijke, gebruiksvriendelijke applicatie of werk via eenvoudige API-integratie.

Betrouwbaar en rechtsgeldig

Bij aangetekende zendingen, of een aangetekende brief, is het noodzakelijk om de levering aan te kunnen tonen en vast te leggen. Met eIDAS biedt Doccle rechtsgeldige en gekwalificeerde aangetekende zendingen aan.

Icoon account maken donkergeel

Een betere ervaring voor de ontvanger

Door het digitale proces hoeft de ontvanger niet thuis te zijn of zich te verplaatsen. Hij ontvangt de aangetekende zending of aangetekende brief online waar en wanneer hij wil, en hij heeft hiervoor zelfs geen Doccle-account nodig.

Ontdek onze tariefplannen

Met onze tariefplannen bieden wij u de keuze tussen verschillende opties, om aan uw verzendbehoeften te voldoen. Zo hebt u meteen een duidelijk beeld over de kostprijs van een digitale aangetekende zending. Gaat het over meer dan 500 zendingen per jaar, dan voorzien wij een kost voor uw aangetekende zendingen op maat.

 

Kies uw plan

Hoor het ook eens van een ander

Doccle is een mooie aanvulling op ons online kantoor, wat ervoor zorgt dat de klanten alles van A tot Z digitaal kunnen afhandelen.

Geert Van Den Eeckhout, NZVL

Ik kan Doccle alleen maar aanraden. De verdeling van loondocumenten verloopt sneller, veiliger en makkelijker. Administratieve vereenvoudiging is altijd een voordeel, voor zowel de hr-afdeling als voor de medewerkers die nu een overzichtelijk digitaal archief ter beschikking hebben met al hun documenten.

Rigo De Moor, Waterlink

Het is absoluut een kostenbesparing. De handeling van loondocumenten valt weg. Ze hoeven niet meer geprint, verstuurd of uitgedeeld te worden. De medewerkers vinden al hun documenten gemakkelijk terug in het overzichtelijk archief. Het is bovendien volkomen veilig.

Steven Laurent, Acerta

Doccle sluit naadloos aan bij ons sociaal secretariaat en je bespaart kosten door het wegvallen van het printen en versturen van loondocumenten. Werknemers hebben nu een veilig online archief waar ze over een lange termijn toegang hebben tot al hun HR-gerelateerde documenten.

Leo Denissen, UZ Leuven

EcoWerf gaat nog een stapje verder en geeft nu ook haar eigen medewerkers het voordeel om de loonbrief digitaal via Doccle te ontvangen. Daarmee geven we zelf het goede voorbeeld en streven we zoveel mogelijk naar een paperless bedrijf.

Machteld Vanden Bosch, Ecowerf

Dankzij Doccle kunnen klanten snel en correct betalen. Naast het ecologische aspect dat wij als milieubedrijf nastreven, is Doccle trouwens een kosten- en werkbesparing voor Ecowerf. Wij moeten niet meer op zoek naar mensen die verkeerde of geen OGM’s gebruikt hebben bij hun betaling.

Wouter Ruelens, Ecowerf

Aangetekende zendingen via Doccle, dat is…

Individueel elektronisch afgiftebewijs
Volledig digitale afhandeling voor de verzender
Controle op datum van verzending
Ondertekenen met of zonder Doccle-account als ontvanger
Identificatie door itsme® of eID
Geen papieren POD-lijsten meer
4 tot 7 keer goedkoper dan papieren aangetekende zendingen
Versturen naar vennootschappen en zelfstandigen met KBO-controle
Een betrouwbaar platform met een hoge beschikbaarheid

Start vandaag nog met aangetekende zendingen via Doccle