Doccle & Zoomit bundelen de krachten

Dankzij deze samenwerking tussen beide partners kan u met 1 integratie de gebruikers van beide platformen bereiken. Samen goed voor bijna 4,5 miljoen mensen.

Als bedrijf heeft u één aanspreekpunt om facturen en andere documenten te verzenden, terwijl de gebruikers van Doccle en Zoomit hun vertrouwde platform kunnen blijven gebruiken. Door meerdere digitale betalingskanalen aan te bieden zet u de klant centraal zodat die zelf kan kiezen hoe zijn facturen veilig digitaal te betalen. Met een minimale inspanning vergroot u dus uw digitaliseringsgraad significant.

Zoomit & Doccle

Zoomit

Zoomit is een gratis dienst die facturen en loonbrieven klaarzet in de online bank van uw klant, waar ze in een muisklik kunnen betaald worden. Zoomit heeft om en bij de 1,5 miljoen gebruikers en is standaard geïntegreerd in uw online bank. Uw klant hoeft dus geen extra app of toepassing te downloaden.

Geen extra app nodig
Betaal met 1 muisklik
Hoogste veiligheidsnormen
Minder papierverbruik

Doccle

Doccle is eveneens een gratis dienst die documenten aflevert in de Doccle-kluis van uw klant. De klant kan via een mobiele app of via het internet zijn persoonlijke kluis raadplegen en er de nodige acties, zoals betalen of ondertekenen, in uitvoeren. Alle documenten worden er vervolgens veilig bewaard.

Belangrijke documenten altijd bij de hand
Alle documenten op 1 plek
Alle administratieve handelingen
Alles veilig bewaard

Waarom beide applicaties combineren?

Als bedrijf laadt u de documenten op in een van beide applicaties. Door de achterliggende koppeling kunnen de documenten aangeboden worden in het voorkeurskanaal van uw klant, zij het Zoomit of Doccle.

Dus u bereikt de beide doelgroepen, samen goed voor 4,5 miljoen gebruikers, met dezelfde moeite. En de gebruikers kunnen hun vertrouwde kanaal blijven gebruiken.

Meer digitale klanten

Kostenefficiënt

Klant staat centraal

Hoe werkt het?

Door Doccle te integreren in uw bestaande bedrijfsprocessen, kan u zowel de Doccle-community als Zoomit-gebruikers bereiken. Het is dus niet nodig om een integratie te doen met beide platformen apart.

Werk je al met Zoomit, dan kan je ervoor kiezen om je documenten ook automatisch op Doccle op te laden. Er is hiervoor enkel wat administratief werk nodig.

Heb je een Doccle-integratie? Dan volstaat het om je klantenbestand in Doccle te verrijken met bankgegevens van je klanten. In beide gevallen heb je dus geen technische kennis of IT-capaciteit nodig om meteen een hele grote stap te zetten in uw digitale distributie.

Vanaf 2026 wordt e-facturatie via Peppol verplicht. Doccle heeft Peppol geïntegreerd in zijn platform. Met de integratie van Doccle voldoet u als bedrijf meteen aan die nieuwe verplichting, met een minimale effort en investering.