Facturatie en betaling

Facturatie en betaling

Maak uw facturatieproces efficiënt voor uw bedrijf en eenvoudig voor uw klant.

Stroomlijn uw facturatie

Doccle is ISO-gecertificeerd en werkt met de nieuwste technologieën om facturen naadloos op te nemen in een digitale flow. Zo worden ze gemakkelijk toegankelijk voor klanten en kunnen betalingen snel en veilig uitgevoerd worden.

Ontvang betalingen sneller

Geef klanten de vrijheid om facturen te ontvangen en te betalen op de manier die zij verkiezen. Doccle stuurt automatisch herinneringen, biedt flexibele betaalplannen aan en kan zelfs op verzoek van de gebruiker volledig geautomatiseerde betalingen uitvoeren. Zo kunnen wij uw administratie digitaliseren en faciliteren.

Een klantervaring op maat

Van papier tot e-mail, van het Doccle-platform en app tot uw eigen klantenportaal: Doccle zorgt er voor dat ontvangers via hun voorkeurskanalen documenten binnenkrijgen en behandelen.

Icoon scan & pay in het groen

Digitaal: sneller en goedkoper

Dankzij de slimme conversietechnieken van Doccle verloopt het facturatie- en betaalproces vaker digitaal, en dus sneller en goedkoper. Uw digitale administratie op hoog niveau.

Hoor het ook eens van een ander

Doccle is een mooie aanvulling op ons online kantoor, wat ervoor zorgt dat de klanten alles van A tot Z digitaal kunnen afhandelen.

Geert Van Den Eeckhout, NZVL

Doccle sluit naadloos aan bij ons sociaal secretariaat en je bespaart kosten door het wegvallen van het printen en versturen van loondocumenten. Werknemers hebben nu een veilig online archief waar ze over een lange termijn toegang hebben tot al hun HR-gerelateerde documenten.

Leo Denissen, UZ Leuven

EcoWerf gaat nog een stapje verder en geeft nu ook haar eigen medewerkers het voordeel om de loonbrief digitaal via Doccle te ontvangen. Daarmee geven we zelf het goede voorbeeld en streven we zoveel mogelijk naar een paperless bedrijf.

Machteld Vanden Bosch, Ecowerf

Ik kan Doccle alleen maar aanraden. De verdeling van loondocumenten verloopt sneller, veiliger en makkelijker. Administratieve vereenvoudiging is altijd een voordeel, voor zowel de hr-afdeling als voor de medewerkers die nu een overzichtelijk digitaal archief ter beschikking hebben met al hun documenten.

Rigo De Moor, Waterlink

Het is absoluut een kostenbesparing. De handeling van loondocumenten valt weg. Ze hoeven niet meer geprint, verstuurd of uitgedeeld te worden. De medewerkers vinden al hun documenten gemakkelijk terug in het overzichtelijk archief. Het is bovendien volkomen veilig.

Steven Laurent, Acerta

Dankzij Doccle kunnen klanten snel en correct betalen. Naast het ecologische aspect dat wij als milieubedrijf nastreven, is Doccle trouwens een kosten- en werkbesparing voor Ecowerf. Wij moeten niet meer op zoek naar mensen die verkeerde of geen OGM’s gebruikt hebben bij hun betaling.

Wouter Ruelens, Ecowerf

38 %

38% minder kans dat u een betalingsherinnering hoeft te sturen.

57 %

57% minder telefoontjes worden naar de klantendienst gedaan voor betalingsproblemen.

60 %

60% lagere kans dat klanten herhaaldelijk te laat betalen.

Factureren via Doccle, dat is…

Geïntegreerde betaalknoppen
Betalen via Zoomit, Payconiq, kredietkaarten, bancontact, enz.
QR-code op papieren facturen
Realtimesynchronisatie van betaalstatussen
Eén koppeling voor b2b en b2c
Digitaal factuurarchief
Geen dubbele betalingen meer
100% automatische reconciliatie
Ken op elk moment de betaalstatus van facturen
Lagere belasting van uw ondersteunende diensten
Een betrouwbaar platform met een hoge beschikbaarheid

Start vandaag nog met factureren via Doccle