Hallo Doccle, vaarwel papierberg

Ga aan de slag met Doccle en beheer al je documenten van onze partners in één betrouwbare, online omgeving.

1. Maak je gratis account aan

Meld aan of registreer met een gebruikersnaam en wachtwoord of via eID. Veiligheid verzekerd!

2. Verbind met een partner op Doccle

Link jouw klantgegevens van onze partners aan Doccle en ontvang je documenten in één centrale omgeving.

3. Start met Docclen !

Jij bent de baas over jouw administratie. Beheer je documenten, organiseer je archief en betaal facturen wanneer het jou past.

Een nog slimmere manier om je rekeningen te regelen?

Betaal je facturen in één muisklik. Het klassieke overschrijvingsformulier heeft goede diensten bewezen. Maar nog slimmer dan dit handige document is je persoonlijke assistent: Doccle. Daarmee betaal jij je facturen gratis en veilig, in één simpele muisklik. Zonder papier, zonder gedoe en zonder tijdverlies.

Een nog slimmere manier om die betaling niet te vergeten?

Krijg een automatische herinnering van je facturen. De post-it is ronduit geniaal in al zijn eenvoud. Maar nog slimmer dan dit handige instrument is je persoonlijke assistent: Doccle. Die bundelt gratis al je documenten op één online platform. En herinnert je automatisch aan de vervaldatum van je facturen. Zodat jij er zelf niet meer aan moet denken.

Een nog slimmere manier om je papieren te bundelen?

Beheer ze samen op één handig online platform. De paperclip is ronduit geniaal in al zijn eenvoud. Maar nog slimmer dan dit handige instrument is je persoonlijke assistent: Doccle. Die bundelt gratis en automatisch al je documenten op één online platform. Zo vind je zonder papier en zonder tijdverlies alles in een klik terug.

Een nog slimmere manier om je documenten te beschermen?

Beheer ze strikt persoonlijk en in alle veiligheid. Je herinnert je vast nog de beschermingsringetjes. Maar een pak betrouwbaarder dan deze handige dingetjes is je persoonlijke assistent: Doccle. Die bundelt je documenten op één online platform. Waar jij ze in alle veiligheid beheert, dankzij je persoonlijke wachtwoord of zelfs je e-ID.

Doccle is jouw rechtstreekse verbinding met uiteenlopende bedrijven en organisaties,
onze partners :

Download onze app

Al je documenten, overal beschikbaar.

Waar je ook bent, met onze app heb je altijd je administratie op zak. Ontvang je een nieuw document? Dan krijg je meteen een melding en heb je de keuze om er nu of later mee aan de slag te gaan.