Digitale betaling van papieren factuur

Digitaliseer het facturatieproces met de betaal QR-code

De betaal QR-code is dé toegangspoort naar digitalisering van het facturatieproces. Het toevoegen van een QR-code op een papieren factuur zorgt namelijk voor snellere en juistere betaling. Bovendien zorgt Doccle ervoor dat de volgende factuur digitaal verzonden én betaald kan worden.

In het snel evoluerende, digitale landschap van vandaag is het cruciaal om belangrijke trends te omarmen. Zeker als ze bijdragen aan het sneller een juister betaald krijgen van uw facturen. Een innovatie die de manier waarop we betalingen doen, zijn de QR-codes.

Iedereen komt QR-codes wel ergens tegen. Het is een digitale tool die offline gebruikers verbindt met online informatie. De toepassingen zijn legio en één daarvan is dus de mogelijkheid tot betalen via die QR-code.

Wat zijn de voordelen van een QR-code betaling?

  • Bereik ook niet-digitale klanten: de QR-code op papieren documenten is een laagdrempelige manier om papieren klanten te digitaliseren. Niet-digitale klanten of klanten die geen Doccle account hebben kunnen zo digitaal betalen.
  • Exponentiële digitalisering: Doccle stimuleert om de stap te maken naar digitale distributie van facturen. Het QR-code betaalproces omvat de optie om de volgende factuur digitaal te ontvangen, wat een enorme boost geeft aan digitalisering van de facturatie en een nog grotere kostenefficiëntie realiseert.
  • Groot gebruiksgemak: Via een eenvoudige scan van de QR-code worden betalingen snel uitgevoerd. Alle details voor de betaling zijn al ingevuld. Dat is makkelijker voor uw klant.
  • Kostenefficiënt: Facturen worden sneller en correcter betaald met automatische reconciliatie wat significante efficiëntie oplevert voor uw facturatiedienst.
  • Grotere veiligheid: QR-codes maken gebruik van een geavanceerde encryptie, wat ze bijzonder veilig maakt. Het risico op mogelijke fraude wordt zo tot een minimum herleidt.

Andere betaaloplossingen van Doccle

Doccle biedt nog andere betaaloplossingen aan zoals:

  • betaalknop in uw e-mails of op uw bedrijfsportaal,
  • betaalknop in de Doccle applicatie,
  • betaallink via SMS,
  • betalen via bankapp met Zoomit

Hier vindt u meer info over de betaaloplossingen van Doccle.

Hier vindt u meer info over de distributie-oplossingen van Doccle.