“Ik kan een samenwerking met Doccle alleen maar aanraden.”

Waterlink telt 450 werknemers. Zij kregen zelf de keuze van hun werkgever om Doccle al dan niet te gebruiken. 90% van hen koos voor administratieve vereenvoudiging en nieuwe medewerkers worden automatisch Doccle gebruiker.

Logo Waterlink

Voordelen

“De samenwerking met Doccle brengt een heel aantal voordelen met zich mee voor het bedrijf en voor de medewerkers”, zegt Rigo De Moor, verantwoordelijke Payroll bij Waterlink. “De loongegevens zijn volledig afgeschermd en de informatie gaat rechtstreeks naar de betrokken medewerkers. Daarnaast is het platform veilig en is privacy gegarandeerd. Verder is het ook een snelle en efficiënte manier van werken. De werknemer ontvangt zijn loongegevens de dag dat ze verstuurd worden.”

Administratieve vereenvoudiging is altijd een voordeel.

Rigo De Moor, verantwoordelijke Payroll bij Waterlink
Kraan met stromend water

Opstart van Water-Link op Doccle

De opstartfase tussen Doccle en Waterlink verliep eenvoudig. Na een programmatie in het loonpakket en enkele testen ontvingen de werknemers een handleiding en hun logingegevens en konden ze aan de slag. Rigo: “Het is uiteraard belangrijk om een goede interne communicatie te voeren. Dat is bij elke verandering het geval. Zorg voor een duidelijke handleiding en ondersteuning voor je medewerkers zodat de introductie vlot kan verlopen.”

“Ik kan een samenwerking met Doccle alleen maar aanraden”, besluit Rigo. “De verdeling van loondocumenten verloopt sneller, veiliger en makkelijker voor werknemers. Administratieve vereenvoudiging is altijd een voordeel, voor zowel de hr-afdeling als voor de medewerkers die dankzij Doccle een overzichtelijk digitaal archief ter beschikking hebben met al hun documenten.”

Start vandaag nog met Doccle