Over Doccle

Doccle is jouw brievenbus, bureau, administratieve hulp en archiefkast in 1. Het is een direct kanaal tussen jou en de partner waarmee je bent verbonden. Je ontvangt rechtstreeks documenten op Doccle die je meteen kan bekijken en afhandelen of bewaren voor later. Een factuur betalen, je loonbrief bekijken of een document van je ziekenfonds controleren, het kan allemaal. Bovendien bepaal je zelf hoe je de documenten organiseert. Bij Doccle staat de gebruiker centraal.

Doccle is een online platform dat werkt als jouw persoonlijk centraal digitaal archief. Je ontvangt er digitale documenten van verschillende partners. Je hoeft hiervoor slechts eenmaal te verbinden met de partner en vanaf dat ogenblik worden je documenten door de partners automatisch op Doccle geplaatst. Voor het eerst worden je documenten op 1 centrale plek geplaatst en niet op verschillende sites met meerdere paswoorden. Je beheert en bewaart er veilig en eenvoudig al je belangrijke documenten. Of het nu om een loonbrief gaat of een te betalen factuur, je vindt alles snel terug.

Je kan in Doccle ook je facturen betalen, herinneringen toevoegen, documenten doorsturen en allerhande andere administratieve acties nemen. Doccle is dus meer dan een online archief, het bevat ook heel wat handige functies om je administratie online en mobiel te doen. Bovendien kan je er als gebruiker voor kiezen van bepaalde partners enkel nog online documenten te ontvangen. Deze groene documenten belanden dus enkel online op Doccle, direct in je persoonlijk archief.

Waarom Doccle kiezen?

Doccle is het antwoord op de organisatie van je persoonlijke administratie. Je wint niet alleen tijd door overzichtelijk en efficiënt te werken, het is ook veilig en milieuvriendelijk om met Doccle aan de slag te gaan. Facturen betalen, loonbrieven herbekijken, documenten opvragen, dat kan allemaal in een handomdraai. Als je thuis reeds een papieren archief hebt aangelegd kan je de structuur daarvan zonder probleem overnemen op Doccle. Het is jouw brievenbus, bureau, administratieve hulp en archiefkast in 1, handig en centraal, altijd en overal beschikbaar.

Het verschil tussen Doccle en gelijkaardige diensten zit hem in de integratie van meerdere mogelijkheden in 1. Zo is Doccle niet alleen een online platform waar documenten voor lange tijd veilig worden bewaard, maar ook een toepassing waarmee je direct bestanden kunt afhandelen. Bovendien gaat documentenbeheer bij Doccle veel verder dan enkel facturen betalen. Als je verbonden bent met een partner zal elk papieren document dat je normaal thuis in je brievenbus ontvangt nu direct op Doccle verschijnen. Een ander belangrijke eigenschap is de samenwerking tussen verschillende partners. Hierdoor is het voor jou mogelijk een centraal digitaal archief te beheren. Daarnaast hechten we ook enorm veel belang aan gebruiksgemak en staan we op elk moment open voor je opmerkingen en suggesties.

Aan de slag !

Nog makkelijker wordt moeilijk 😉

Start met Doccle:

jouw centrale brievenbus, bureau én archiefkast. Check!

Download Onze App

Al je documenten, overal beschikbaar.

Waar je ook bent, met onze app heb je altijd je administratie op zak.

Ontvang je een nieuw document? Dan krijg je meteen een melding en heb je de keuze om er nu of later mee aan de slag te gaan.