Doccle, de one-stop-shop voor digitalisering

Documentgeneratie voor volledige ontzorging van uw administratieve digitalisering

Doccle digitaliseert uw administratie van begin tot einde. Daar hoort dus ook de generatie van uw digitaal document of e-factuur bij.

Documentgeneratie

Een elektronische factuur of e-factuur dient opgemaakt te worden volgens bepaalde standaarden ( bv XML PEPPOL BIS), zodat ze automatisch verwerkt kunnen worden. Doccle beschikt over de nodige experts om uw facturen te digitaliseren. Zo fungeert Doccle als de ideale one-stop-shop voor uw administratieve processen.

Gestructureerde vorm

Documenten worden geconfigureerd volgens de gewenste structuur, zoals bijvoorbeeld XML Peppol BIS, zodat zij perfect automatisch en elektronisch verwerkt kunnen worden.

Technisch & esthetisch

Het oog wil ook wat. Niet alleen moeten digitale documenten technisch werkbaar zijn. Ze moeten daarenboven ook duidelijk en aantrekkelijk zijn. Onze UX design-experts ontwerpen uw documenten met de grootste aandacht en volgens de regels van de kunst.

Pdf in bijlage

Het pdf-formaat van uw document wordt ook toegevoegd aan uw XML. Zo kan uw factuur ook eenvoudig gevisualiseerd worden door de ontvanger.

En dan versturen maar!

Na het genereren van het document verstuurt de Doccle applicatie het document via het voorkeurskanaal van de ontvanger.  Daarvoor voorziet Doccle u van een access point op Peppol voor alle B2B en B2G documenten. De facturen voor particulieren kunnen tegelijkertijd aangeboden worden via het uitermate veilige Doccle- of Zoomit account van uw ontvanger. Of ze kunnen via het e-mailkanaal van Doccle of zelfs op papier verzonden worden. Lees meer over de omnikanaalaanpak van Doccle.

Documenten gegenereerd via Doccle zijn ook bruikbaar voor het uitwisselen van data tussen u en uw klanten. Zo kan u uw administratieve processen nog meer  optimaliseren. Lees hier meer over datasharing.