Onze sociale partners zijn

Wat je wint met doccle

 • Kosten-efficiënt

  Door uw HR-administratie te digitaliseren helpt u niet alleen het milieu, u helpt bovendien uw organisatie kosten te besparen.

 • Betere dienstverlening

  Dankzij Doccle kunnen documenten niet meer verloren gaan. Uw medewerkers krijgen via hun Doccle-account toegang tot één centraal en overzichtelijk archief, ongeacht met welk sociaal secretariaat u samenwerkt.

 • Veiligheid gegarandeerd

  Een Doccle account is conform de hoogste privacy en veiligheidsvereisten waardoor de gegevens en documenten van uw werknemers altijd afgeschermd en veilig zijn.

 • Een gevestigde waarde

  Doccle telt nu al meer dan 30 partners en 850.000 gebruikers en het platform groeit nog elke dag. Daarnaast blijft Doccle ook zelf verder bouwen aan een nog betere, nog veiligere en nog makkelijkere oplossing.

Sinds 2013
verwierven we

850.000

gebruikers

en een verhoogde NPS score van

+ 10 punten

voor onze partners

Wat je hoort te weten

Is de privacy van mijn medewerkers gegarandeerd?

Veiligheid en privacy zijn absolute prioriteit. Doccle beschermt zijn gebruikers tegen ongeautoriseerde toegang tot gegevens. Enkel uw medewerker heeft toegang tot zijn documenten en informatie. Doccle evalueert ook op regelmatige basis de beveiligingsmaatregelen en blijft zo continue werken aan beveiliging.

Kunnen mijn medewerkers documenten digitaal ondertekenen?

Dat kan! Doccle biedt aan zijn gebruikers de mogelijkheid om documenten zoals arbeidscontracten, en arbeidsreglementen te ondertekenen met een digitale handtekening door middel van hun eID. Deze procedure is veilig, snel en eenvoudig.

Wat biedt Doccle mijn medewerkers nog?

Doccle is niet alleen een online platform waar documenten voor lange tijd veilig worden bewaard, maar ook een toepassing waarmee je direct bestanden kunt afhandelen. Voor uw medewerkers is Doccle een direct kanaal dat hen in staat stelt om zicht te verbinden met elk van onze 30 partners.

De ervaring van onze klanten

„Onze medewerkers ontvangen hun loondocumenten sinds een jaar via Doccle. De opstart van dit proces verliep erg vlot. Zowel voor Waterlink als voor de werknemers biedt Doccle tal van voordelen. We zijn zeker dat de documenten goed én bovendien snel bij de werknemers toekomen. Daarnaast is het platform veilig, snel en gebruiksvriendelijk voor zowel de HR-afdeling als voor de medewerkers.“

Rigo De MoorWaterlink - Verantwoordelijke Payroll

Ready to digitise your
HR administration?

We are looking forward to help you.
Just mail us your questions at: