7 redenen om Doccle te gebruiken

Doccle is niet zomaar een digitaal archief: het is voortaan jouw complete en persoonlijke administratieve assistent! Ontdek hieronder snel het groeiend aantal voordelen van Doccle :

Beheer en betaling van documenten

In je Doccle archieven zijn je documenten gearchiveerd gedurende minstens 7 jaar en zelfs langer indien dit wettelijk gezien vereist is. Dit met alle nodige tools voor een goed beheer van je administratie: sorteren per categorie, per partner, verfijnd zoeken, etc.

Voor je jouw documenten archiveert kan je de facturen betalen die je van de partners hebt ontvangen. Via pc, tablet of smartphone, eenvoudig en snel, je hebt letterlijk maar enkele seconden nodig om het af te handelen.

Meer info over de betaling

Mobiele app, Scan&Pay

Om je documenten vanuit eender waar te kunnen importeren heeft Doccle een mobiele app ontwikkeld voor Smartphone en tablet. Deze is zowel op Android als iOS beschikbaar.

Laatste innovatie: de Scan&Pay functie die toelaat om onmiddellijk al je facturen te betalen die je in papier- en overschrijvingsformaat ontvangt. Gewoon scannen en het is betaald!

Delen van een verbinding

Deel de verbinding van een partner met een vriend, een familielid of een professionele relatie. Hij zal dan rechtstreeks toegang krijgen tot de documenten die je van deze partner ontvangt. Handig!

Meer info over delen

Upload

Naast de documenten van de partners kan je ook tot 200 persoonlijke documenten importeren die zonder termijn op je Doccle account gearchiveerd kunnen worden.

eID/extra beveiligen van documenten

Om nog meer toepassingen te kunnen vrijgeven kan je jouw elektronische identiteitskaart verbinden aan je Doccle account. Zich eenvoudiger aanmelden (geen gebruikersnaam of paswoord meer nodig) een extra beveiligen van documenten.

Meer info over eID op Doccle

Ebox

Ebox is een plug-in van de federale overheid die ter beschikking wordt gesteld door Doccle om documenten van enkele federale instituties te kunnen ontvangen, zoals: Mijnpensioen, de sociale zekerheid, etc.

Domiciliëring, digitale handtekening

Naast de mogelijkheid om te betalen kan je ook een domiciliëring tot stand brengen door digitaal een handtekening te plaatsen met je eID. Het is niet meer nodig om het document in te vullen en terug te sturen, de domiciliëring is onmiddellijk actief.